Tuesday, November 30, 2010

sangat penat bile dalam kete

huh....mmg penat bile dudok jerk dalam kete....aritu g amek jubah n troz balek jb smule sbb aisyah xdpt ikot aku...huh..nape r time2 camni plak kete wira dye tuh kene anta betol n dye ditugaskan supaye amek kete tu kat workshop...oi xde org laen ker...jimbet!!!!!

awini ke kl smule dgn bwak toyota...toyota ape??? toyota unser da....huh sgt larap ye minyaknye....oi amy,,,amek r kete laen toyota wish ker.....awek lu ni pe r pakai unser,,,selera org tue.....xpe r,,,pape po ade gak kenaekan yg boleyh memuatkan 7 org kat dalamnye....emmm

stay apartment...huhu cite pasal apartment,,,aku kompom tgelak klu amy da sampai sane sebab aku ckp ngan dye

aku : besa mi aprtment dye,,,bawah ade swimming pool
amy : wah,,kompom gua x g uitm,,,baek gua mandi jerk dr pg sampai ptg 
aku : (bodoh ke ape dye ni)

padahal xde pape pon...ok r besa umahnye,,,asal parents aku selesa,,,,demand tinggi jugak parents aku ni...thankz yip tunjok aku tmptnye.... ni lg 1 akak aku pon kene 

aku : everything is there,,,if u want bjimbe to kl juz t8 a taxi,,,its near u know
akak : really??? huhuk,,,cant wait
aku : (bangang,,,dye dulu pnah gak konvo,,,shah alam ngan kl kan leyh tahan jaoh...agagaga)

huhuk lantak kowg lah.....aku ni post bende ni bkan utk cite bende ni,,,juz nk ckp sparoh epy aku ilang isya xde kat kl ni...aritu je dye ikot...memembe aku sume tanye2 aku nape...bosan sebab aku xdpt jawap...yunk dtg r...huk

mun,,,aku da kat kl...maybe aku stay sampai sabtu maybe....khames ptg aku da free...ko bwak dila same amoi jumpe aku,,,aku nk cili2 mulot dyeowg....hehe.....uik,,,jgn takot,,,aku xbwak unser,,,aku pinjam kete membe aku kat sane....hehe mrase jugak kete peberet aku EK9....kompom aku benbat kete ko zam......(klu jumpe r)

huhu tgn aku da gatal.......

p/s : yg penting awak ttp ade walopon xde..huh!!!!

No comments:

Post a Comment